

# **Kwun Tong Government Secondary School Toastmasters Youth Leadership Programme 2018**

The Seventh Meeting
Date: 1 December 2018 (Saturday)

Time: 10 a.m. – 12 noon

Venue: Room 308 (Geography Room) Meeting Theme: Change to Improve



Time	Event	Speaker	Duration	
10:00	Get Together	Members & Guests	5 mins	
10:05	Opening Remarks	Bosco Wang	2 mins	
10:07	Toastmaster of the Meeting	Ivan Lui	5 mins	
	Introduction of the Meeting and Facilitators	(Vice President YLP KTGSS)	5 1111115	
10:12	Word of Today:	Thomas Ma	3 mins	
	Inspiration	(Teacher Advisor)		
10:15	Workshop	Norville Leung	25 mins	
	Visual Aid	(Ocean TMC)		
10:40	Prepared Speech		12 mins	
	The war of people – cancer	Kenny Kung		
	How to be a polite person	Zoe Miao		
	Friend or confidant	Jacky Mai		
	Be positive	Roy Tong		
	Keep smiling	William Tsoi		
	Our favourite things	Ben Yu		
10:52	Table Topics x 4	Tobby To	8 mins	
	<del>-</del>	-		
11:00	Break	/	10 mins	
11:10	Table Topics Evaluation		4 mins	
	Odd	Samuel Chan		
	Even	Tobby To		
11:14	Speech Evaluation Eric Wong, ACB ALS		5 mins	
		(HK Achievers TMC)		
		Gigi Tsang		
		Yoyo Wong		
		Elisha Yeung		
11:19	Ah-Counter's Report	Eric Yang	2 mins	
	-	Enoch Lu		
11:21	Timer's Report	Charlie Mai	2 mins	
	-	Alvin Choy		
11:23	Language Evaluator's Report	Thomas Ma	5 mins	
		(Teacher Advisor)		
11:28	General Evaluator Janet Wang			
		(WayFoong TMC)		
11:38	Appreciation and Closing Remarks	Bosco Wang	2 mins	
11:40	Meeting Adjourned	Members & Guests		

#### What do we achieve in Toastmasters?

Joining the Youth Leadership Programme is a great way to enhance your skills in public speaking and leadership. It also offers you an opportunity to build your confidence and self-esteem. Before attending the YLP meetings, you have to prepare a speech and practise presenting it based on the skills you have learnt at the workshops. At the YLP meetings, apart from the prepared speech, you will also practise your 'quick thinking' skills during Table Topics sessions. To further enrich the learning experience, members will take turns to take up different roles, such as Timer, Ah-Counter and Evaluator.

#### Let's learn, excel and have fun at YLP.

Prepared Speech Timing	Table Topics Timing
Required: 3 to 4 minutes	Required: 1 to 1 minute 30 seconds
Green: at 3 minutes	Green: at 1 minute
Yellow: at 3 minutes 30 seconds	Yellow: at 1 minute 15 seconds
Red: at 4 minutes. Signal remains displayed until the speech ends	Red: at 1 minute 30 seconds. Signal remains displayed until the speech ends

## Kwun Tong Government Secondary School Youth Leadership Programme 2018

Advisors	Executive Committee
Chief Teacher Advisor: Ms Luk Kit Yee Ada	President: Samuel Chan 4A
Teacher Advisor: Mr Ma Yuk Tong	Vice President: Ivan Lui 4A
	Secretary: Ivan Lui 4A
	Sergeant at Arms: Tobby To 2D

### Schedule of Year 2018 - 2019

29 September	Demo meeting	10 November	Fifth meeting
6 October	Second meeting	24 November	Sixth meeting
13 October	Third meeting	1 December	Seventh meeting
27 October	Fourth meeting	15 December	Speech Contest